Sunday, February 22, 2009

2 - Blogging: Let's Brainstorm for Content


Copyright 2006 Chonticha Marijne

I "1 - Blogging: Lad os få dig i gang" vi endte med emnet for indhold. Friske emner er vigtigt at holde din blog læserkredsen interesserede, og nu vil vi drøfte, hvordan du kan gøre det.

Hvad vil du skrive om? Det bør være et emne, du brænder for, eller som i det mindste interesseret i. Hvis du har valgt blogging som din nye karriere, så du ikke ønsker at tortur dig selv ved at skrive om noget, du har nul interesse i , ellers du kan lige så godt vende tilbage til det simple job du lige holde op!

Følelser og følelser vise via din skrivning, så dine læsere vil lægge mærke til enhver ligegyldighed, du måtte have hen imod et bestemt emne, som du finder kedelig. Glem ikke de råd om at skrive med en person. Tvungen skriftligt vil ikke oprette dig i en verden af blogging på alle.

Når du har valgt dit vigtigste tema - eller hvis det har valgt dig, så det er endnu bedre - start sender indlæg til din blog og prøve at få det til en vane at gøre det mindst en gang hver dag. Det er ikke altid behøver at være en lang post, det kunne være en kommentar om noget, man læser i avisen i dag eller et segment, som du har set på morgenmad nyhedsprogram på TV. Tænk på dig selv som et gigantisk containerskib, som har behov for en stor indsats for at komme i bevægelse. Ved første, vil du rokke bare en fod eller to, og senere vil du trave langsomt på indtil du er ved fuld hastighed. Før du ved af det, det vil tage en stor indsats for at stoppe dig!

Ikke desto mindre, uanset hvor godt du kender dit emne, du vil løbe tør for frisk input på et tidspunkt, så lad os se på nogle indhold brainstorme idéer.

1) Tjek, hvad andre bloggere har at sige om den aktuelle situation i dit område for drøftelserne. Du kan finde relaterede blogs ved at besøge http://blogsearch.google.com/ eller http://www.technorati.com. Du vil lære fra andre blogs og du kan også kommentere, hvad andre har at sige om din egen blog!

2) Når du har etableret kontakt med andre bloggere, har du næsten uudtømmelig input til at holde dig gå et stykke tid, så vil der ikke være et akut behov for at søge efter indhold at skrive om. Skulle du stadig være i stå, så du kan søge efter nyheder artikler relateret til din niche i De lokale avis, eller online.

3) ved at slutte et par fora relateret til din niche - bare vælge dem, der er mest fokuseret på din bestemt område - kan du deltage i samtaler med andre, der deler dine interesser. Dette er en rigtig god måde at opbygge et Q & A bank og interessant diskussion emner at skrive om. En ekstra bonus er, at dit forum stillinger vil helt handily generere trafik til din blog, og forhåbentlig overskud.

Prøv at bevare dit daglige udstationering vane. De store søgemaskiner elsker frisk indhold og de er mere tilbøjelige til at spider din blog ofte, hvilket også vil resultere i at få dig ekstra trafikken.

Genstand for trafik, vil blive drøftet i en kommende artikel, så du skal ikke bekymre dig om, at lige nu. Bare holde skriftligt og udstationering og opbygge at momentum - vil du blive en etableret blogger, før du ved af det!

0 comments:

Post a Comment